Coöperatie Binnenveldse Hooilanden

Wij, zeven enthousiaste boeren en een gemotiveerd bestuur, vormen samen de Coöperatie Binnenveldse Hooilanden. Samen werken wij aan de realisatie van nieuwe natuur tussen Wageningen, Ede, Veenendaal en Rhenen. De Binnenveldse Hooilanden worden een uniek gebied van...


Wij, zeven enthousiaste boeren en een gemotiveerd bestuur, vormen samen de Coöperatie Binnenveldse Hooilanden. Samen werken wij aan de realisatie van nieuwe natuur tussen Wageningen, Ede, Veenendaal en Rhenen.

De Binnenveldse Hooilanden worden een uniek gebied van 250 hectare aaneengesloten topnatuur, waar straks veel bijzondere plant- en diersoorten te zien zijn én waar boeren een actieve bijdrage leveren aan het beheer van het gebied.

Wij willen samen met boeren, natuurliefhebbers, terreinbeheerders en overheden de vitaliteit én kwaliteit van de Binnenveldse Hooilanden stimuleren.

Zo werken we samen aan een gezond, duurzaam en levendig natuurgebied waar agrarisch natuurbeheer, biodiversiteit en liefde voor de natuur centraal staan.