Koop lokaal. Juist nu.

HalloBoer opent jouw ogen en smaakpapillen voor lokale producten. Je ervaring voor de lekkerste producten uit jouw omgeving begint hier. Of het nou om simpele producten gaat of om hoogwaardige delicatessen, lokaal smaakt gewoon puur. 

We hebben net zoveel passie voor de producenten als voor de producten en onze missie is om heel Nederland aan het lokale product te krijgen. Samen. Met elkaar.

HalloBoer maakt lokaal handelen simpel. Op de kaart kan je zien welke producten waar precies gemaakt worden en welke jij kan kopen. Producten uit jouw omgeving kan je bestellen en deze worden klaargezet op een afhaalpunt of zelfs aan huis bezorgd. Zo wordt het heel makkelijk om je boodschappen aan te vullen met het lekkerste wat jouw regio te bieden heeft. We zijn nog niet in alle Nederlandse regio’s actief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte wanneer we bij jou zijn. 

Wij houden de keten graag zo kort mogelijk. Jij koopt de producten direct van de boer en die hoort heel graag wat jij van zijn producten vindt. De bezorger is de enige die zorgt dat jouw bestelling op de goede plek komt. Wij werken niet met machtige inkooporganisaties want daar houden we niet zo van. Wij geloven in een korte, eerlijke en transparante keten waar we elkaar goed kennen. Daarom werken we in één coöperatie waar alle boeren lid van zijn en waar hun stem echt gehoord wordt. Dat is wel zo leuk.

Wij geloven in een totaalbeleving van lokale producten. Als je de prachtige verhalen van de producenten kent, dan smaakt alles beter. Daarom brengt HalloBoer de passie voor producten op allerlei manieren naar voren. Of je nou een mooie fietstocht maakt langs prachtige lokale producenten, naar een proeverij gaat op een streekmarkt of met je schoolklas naar boerderij educatie. 

Maak kennis met al het lekkers van dichtbij en zeg ook Hallo.

Hoe

Ben je consument? Scroll, swipe, klik en ga op onderzoek uit. Met Hallo Boer vind je al jouw lokale streekproducten dichterbij dan je denkt! De boeren bij jou in de regio zijn elke dag hard bezig om jou te voorzien van heerlijke producten en we hebben het nu veel makkelijker voor jou gemaakt deze verse producten te vinden. Vanaf nu kan je zien waar je bij jou in de buurt de benodigdheden voor een heerlijke maaltijd kunt kopen óf gezellig uit eten kunt gaan op een plek waar deze producten worden verwerkt in een fantastisch menu. Bovendien kan je meer te weten komen over wie er achter de producten zit én hoe deze worden verbouwd. Zoek, ontdek en vind nu met Hallo Boer de lekkerste producten van dichtbij en zeg Hallo tegen de boer bij jou in de buurt!

Ben je ondernemer? In een paar simpele stappen zet je je bedrijf op de kaart. Je zegt Hallo, laat jezelf zien en bouwt samen met ons aan een nieuw voedselsysteem. HalloBoer zet alles op alles om jou van je beste kant te laten zien, gezamenlijke promotie op touw te zetten en onze diensten steeds beter en completer te maken. We zorgen voor contact tussen ondernemers onderling, halen jouw vragen op om elkaar vooruit te helpen en zoeken continu naar nieuwe kansen in de markt waar jij als ondernemer van profiteert. Zet je bedrijf gratis op de kaart of verkoop tegen een eerlijke prijs zelf je producten via de HalloBoerWinkel (vanaf 1 november 2020).

Lees hier de lidmaatschapsvoorwaarden voor HalloBoer.nl en meld je aan.

Meer informatie over de HalloBoerWinkel? Neem contact op met Hans Pieter: hanspieter@halloboer.nl telefoonnummer 06-37094756.

Doe mee en zet jezelf  of anderen op de kaart.

Handleiding

Hulp nodig? Kijk bij onze veelgestelde vragen of in onze handleiding of je je antwoord kan vinden.

Missie

HalloBoer versterkt en initieert regionale initiatieven om klant en producent zo eerlijk en direct mogelijk aan elkaar te koppelen. HalloBoer laat zien waar je eten vandaan komt, en maakt het leuk om dat lekkers van dichtbij te ontdekken en te kopen.

Visie

Wij werken aan een omvangrijke eerlijke, transparante voedselketen.

Door de keten kort en transparant te maken en het geld eerlijk te verdelen zijn we al een heel eind. Maar het echte succes hangt af van goed samenwerken en dat een ieder zijn eigen identiteit behoudt en een stem heeft. Daarom is HalloBoer coöperatief georganiseerd en zijn alle producenten en verkopers lid. 

Met een online platform, marketing, digitale diensten, webshop, geautomatiseerde logistieke en financiële administratie realiseren we die keten. Zo maken we regio’s samen sterker en aantrekkelijk. 

Organisatie en onze principes

Met HalloBoerWinkel omarmen we lokale producenten die met passie mooie producten maken. Wij willen dat je ons en de producenten kunt vertrouwen en daarom hanteren we enkele principes.  

HalloBoerWinkel hanteert de volgende principes voor zichzelf: 

1.    Wij vormen met de producenten 1 coöperatie en de algemene ledenvergadering is het hoogste orgaan

2.    Wij bouwen geen financieel vermogen op, want overtollig vermogen keren we uit naar de leden  

3.    Wij verdienen geld door een eerlijke prijs per order te vragen.

We zorgen graag voor onze producenten. HalloBoer is er niet voor om te beoordelen welke producten goed of nog beter zijn. Dat gaan we dan ook niet doen, zolang we er maar eerlijk over zijn. Daarom hebben we een aantal principes die je als producent aan kunt en wilt naleven.