Zakelijk

HalloBoer brengt afnemers rechtstreeks in verbinding met de boeren in de omgeving. 

Etalage

Laat je zien!

Zet je bedrijf, je producten of je evenementen kosteloos in de etalage.

Winkel

Verkoop ook je producten regionaal via de online winkel van HalloBoer!

Pakkettenservice

HalloBoer kan pakketten leveren met producten uit Overijssel en daarbuiten in vele formaten. De pakketten kunnen naar wens samengesteld worden. Of het nu gaat om een welkomstpakket voor campinggasten, een attentiepakket voor medewerkers, een bbq-pakket of een kerstpakket. Kijk in de HalloBoerWinkel, Informeer naar de mogelijkheden bij Niels op 06-81989048 of per e-mail via hallo@halloboer.nl

Horecaservice

Dit doen we heel concreet met onze HalloBoer Horecaservice. U bestelt, de boer verpakt en wij leveren de producten aan de deur of tot in de keuken. 

Als het gaat om onze voeding, dan hebben we steeds meer aandacht voor duurzaamheid en transparantie. Door HalloBoer producten te gebruiken, komt u tegemoet aan de vraag van de bewuste consument. Wij ondersteunen onze transparante producten door informatie mee te leveren als presentatiemateriaal. Wij kennen de boeren en stellen ze aan u voor op onze website, die voor iedereen toegankelijk is. Zo maken we voor u en uw klanten zichtbaar wat ze eten en waar dat vandaan komt. En als je weet waar je eten vandaan komt, dan smaakt het nog beter.

Bestel bij ons voor uw evenement of voor uw wekelijkse boodschappen. Wij bieden u service op maat en daarom stemmen wij de bestelling graag persoonlijk met u af. Zo kunnen we bijvoorbeeld zorgen voor gebruiksklare groente door het te wassen en te snijden. Bovendien is dit een gelegenheid om elkaar te leren kennen en het lokale netwerk van ondernemers in de voeding te laten groeien. HalloBoer zet zich namelijk in voor een sterke lokale economie. 

Leer ons kennen door contact op te nemen met Niels. Niels is bereikbaar op 06-81989048 of per e-mail via niels@halloboer.org

Een concreet voorbeeld van HalloBoer bij evenementen is onze samenwerking met Libéma. Met enige regelmaat verzorgen wij de levering van heerlijke en eerlijke producten uit de omgeving. Bij de IJsselhallen in Zwolle, Omnisport in Apeldoorn en Expo Assen is ons assortiment beschikbaar. De bezoekers aan deze evenementen kunnen kiezen voor lokale voeding met een heldere afkomst. Wij zien dat de groep voor wie dit belangrijk is steeds groter wordt. Door het leveren van goede informatie en van lekker eten zorgen wij voor een toegevoegde waarde aan de evenementen bij Libéma.

Heb je nog vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen pagina of neem contact op via hallo@halloboer.nl of direct met één van de leden van het HalloBoer team.