Fietsen voor m'n eten - Groen Arnhem

Waar vind je in de regio Arnhem en omstreken goed en gezond eten, zo langs de weg op boerenlandweggetjes en tuinderslaantjes en bij kleine winkeliers en marktkramen? Deel deze unieke verscholen plekjes in onze regio zodat we weten waar ze zijn en wat ze te bieden hebben. Met de informatie...


Waar vind je in de regio Arnhem en omstreken goed en gezond eten, zo langs de weg op boerenlandweggetjes en tuinderslaantjes en bij kleine winkeliers en marktkramen?

Deel deze unieke verscholen plekjes in onze regio zodat we weten waar ze zijn en wat ze te bieden hebben.

Met de informatie in deze groep willen wij heerlijk fietsen graag koppelen aan noodzakelijke activiteit: zorgen voor ons dagelijkse eten. En daarbij steunen wij het liefst de lokale ondernemers, kleine winkels, tuinders en boeren in Arnhem en daarbuiten die hun waar ook langs de weg aanbieden. Maar waar vinden we ze?

Wil je informatie in de vorm van websites, facebookpagina's of gewoon locaties delen zodat wij onze fietsrondjes kunnen verrijken met een bezoekje aan de hardwerkende Arnhemmer? Ook willen wij graag weten hoe ze betaald kunnen worden: contant, wisselautomaat of pin aanwezig?

Deze groep is inmiddels uitgegroeid tot een groot platform waar ook anderen deze informatie kunnen vinden. Dus maak aanbieders erop attent dat ze ook reclame mogen maken en nieuwe oogsten kunnen aanbieden via deze groep. Je kunt ook nieuwe leden toevoegen, graag zelfs!Kenmerken