Fruittuin Verbeek

Op de noord Veluwe aangrenzend aan de Zuiderzeestraat route van Oldebroek, telen wij al ruim 20 jaar het smaakvolste fruit van de Veluwe. Fruittuin Verbeek is een familie bedrijf wat...


Op de noord Veluwe aangrenzend aan de Zuiderzeestraat route van Oldebroek, telen wij al ruim 20 jaar het smaakvolste fruit van de Veluwe. Fruittuin Verbeek is een familie bedrijf wat zich hoofdzakelijk bezig houdt met het duurzaam telen van fruit, denk hierbij aan verschillende rassen appels, peren, kersen, aardbeien en zacht fruit. Al ons fruit verkopen wij rechtstreeks in onze boerderij winkel daarnaast verkopen wij ook een tal van streekproducten zoals, groenten uit de streek, aardappels, sappen, jams, zuivel, vlees, kaas.

Daarnaast is er nog meer te doen en te beleven bij Fruittuin Verbeek, wat dacht u van trouwen in de buitenlucht omringd door fruitbomen, vergaderen op een inspirerende plek, uw jubileum vieren in alle ruimte en rust, zelf uw fruit oogsten, picknicken in de boomgaard of een boerenlunch nuttigen op het terras.

Kortom kom het beleven bij Fruittuin Verbeek