Goei Eete

Goei Eete is een Stichting en heeft dus geen winstoogmerk.Het bestuur bestaat uit Hans Alberts en Henk van der Heijden. Goei Eete is in 2009 gestart als een burgerinitiatief met als doelstelling de traditionele voedselketen op een andere manier te benaderen: vanuit....


Goei Eete is een Stichting en heeft dus geen winstoogmerk.Het bestuur bestaat uit Hans Alberts en Henk van der Heijden.

Goei Eete is in 2009 gestart als een burgerinitiatief met als doelstelling de traditionele voedselketen op een andere manier te benaderen: vanuit de vraag. Door consumenten te verenigen kan een vuist worden gemaakt zodat de boer een betere prijs krijgt, hij zijn voedsel levert aan een trouwe groep mensen en het contact met de markt wordt hersteld.

Het voelt voor de consument wel zo veilig dat hij weet wie zijn eten heeft gemaakt en op welke wijze. En dat alles lokaal is. Want waarom zoveel gesleep met voedsel als dat niet hoeft.

Wij steunen vooral op vele vrijwilligers die ons op het gebied van ICT, financiën, juridische zaken, marketing, logistiek en distributie helpen.

Een bijzondere band onderhouden we met Boerderijwinkel De Walhoeve. Via de Walhoeve kunnen we een groot deel van onze logistieke taken regelen. We beschikken daar over een distributieruimte en hebben de mogelijkheid tot het gebruik van koelruimtes. We mogen gebruik maken van het koelvervoer en ook kan de Walhoeve voor ons voorraad aanhouden van producten die niet dagvers hoeven te zijn.

Stichting Goei Eete handelt vanuit het idee dat op een positieve wijze veranderingen teweeg gebracht kunnen worden. Wij denken in kansen, geloven in de kunde van het individu en de kracht van de groep, maar dat alles wel op een moderne grondslag en op een stevige professionele basis. Onze deuren staan open, we zijn benieuwd naar uw ideeën. Doe mee!Kenmerken