Kaasboerderij ‘De Gelder’

Welkom bij Kaasboerderij ‘De Gelder’. Vlakbij Tijnje, omgeven door uitgestrekte landerijen en vlakbij het prachtige natuurgebied ‘De Deelen’, in het hart van Friesland, ligt kaaszuivelboerderij “De Gelder”. We zijn een...


Welkom bij Kaasboerderij ‘De Gelder’. Vlakbij Tijnje, omgeven door uitgestrekte landerijen en vlakbij het prachtige natuurgebied ‘De Deelen’, in het hart van Friesland, ligt kaaszuivelboerderij “De Gelder”. We zijn een echt familiebedrijf, dat in 1962 is gestart. Eerst alleen als melkveehouderij, maar in 1985 werd gestart met de productie van de lekkerste zuivelproducten van onze eigen melk. Denk aan vla, yoghurt, karnemelk en boter. Een paar jaar later zijn we ook begonnen met het maken van onze eigen boerenkaas. Vanaf nu is deze kaas ook online te verkrijgen in onze webwinkel! Vanaf 50 euro rekenen wij geen verzendkosten, besteedt u minder vragen wij €6,50 aan verzendkosten.

PRIJSWINNAAR De lekkerste kaas van Nederland

Dat onze kaas als bijzonder lekker wordt ervaren blijkt wel uit het feit dat onze kaas in 2009 als beste boerenkaas van Nederland werd bekroond. In 2012 greep “De Tynjetaler” net naast de eerste prijs in de finale van de Smaak van NL maar wist wel de regioprijs in de wacht te slepen. Kaasboerderij / zuivelboerderij “De Gelder” streeft dan ook naar het hoogst haalbare wanneer het gaat om ambachtelijk bereide zuivelproducten.Om de beste kwaliteit zuivel te krijgen, is het heel belangrijk dat de koeien lekker in hun vel zitten. Daar werken we ontzettend hard aan, iedere dag weer. We zorgen voor schone, ruime stallen, frisse buitenlucht en goede voeding. Het welzijn van onze 220 melkkoeien staat centraal. Want als zij zich goed voelen, geven ze de beste melk. En alleen de allerbeste melk zorgt voor de allerlekkerste zuivelproducten. Kaaszuivelboerderij

“De Gelder” bestaat uit een melkveehouderij, die gerund wordt door Jacob en Jan van Emst en een zuivelbedrijf, waar Anne en Jenny Vogel- van Emst zich elke dag inzetten voor de allerlekkerste kaas en zuivel.



Kenmerken