Van Bommel

Jeroen van Bommel en Annerie van Bommel
Van Bommel is een vleesveebedrijf dat in de landelijk omgeving van de Achterhoek gerund wordt door de familie Van Bommel. Dit bijzondere bedrijf is gespecialiseerd in het houden van uniek vleesvee en de productie van superieure rundvleeskroketten en- bitterballen van puur, eerlijk vlees.


Van Bommel is een vleesveebedrijf dat in de landelijk omgeving van de Achterhoek gerund wordt door de familie Van Bommel. Dit bijzondere bedrijf is gespecialiseerd in het houden van uniek vleesvee en de productie van superieure rundvleeskroketten en- bitterballen van puur, eerlijk vlees.

Het vlees is afkomstig van de Limousin runderen die de familie houdt op haar bedrijf. Het vlees van de Limousin rund staat bekend om zijn superieure kwaliteit. Het Limousin ras kenmerkt zich door zijn fijn vezelige en magere kwaliteitsvlees; bron van de exclusieve smaakbeleving.



Kenmerken