Beheer bedrijven / initiatieven

De presentatie van bedrijven/initiatieven is een gratis dienst van HalloBoer.

Op deze pagina lopen we de velden langs die ingevuld of gewijzigd kunnen worden. 

Een bedrijf/initiatief toevoegen kan via deze link. Heb je nog geen account, dan wordt eerst gevraagd een account aan te maken. 

Een bedrijf/initiatief wijzigen kan door in te loggen met je account. Klik na inloggen in het menu op Account, kies nu je profielnaam (de eerste optie). Nu verschijnt een overzicht van de aangemaakte bedrijven en activiteiten. Selecteer hier het bedrijf/initiatief dat je wilt wijzigen.

Op twee plaatsen kunnen gegevens toegevoeg of gewijzigd worden.

Wil je gegeens wijzigen, klik dan op aanpassen.

De volgende gegevens kunnen hier ingevuld of gewijzigd worden:

Algemene gegevens

Contactgegevens

Soort bedrijf

Sociale media

Zorg nog wel dat de gegevens opgeslagen worden door onderaan op Bedrijf toevoegen of Content bijwerken te klikken.

Achiveren, openingstijden en leden

In de bedrijfspresentatie pagina kan je een bedrijf archiveren of activeren, openingstijden en leden toevoegen en bewerken als je bent ingelogd.

Overzicht openingstijd aanpassen

Hierna is er ook nog de mogelijk om producten toe te voegen. Dit kunnen eigen producten zijn maar ook producten van anderen indien je die verkoopt. Als je dat doet dan wordt de mogelijkheid zichtbaar om de keten in beeld te brengen. Verkopen anderen producten van je, vraag hen ook hun bedrijf op HalloBoer te zetten met jouw producten om de keten zichtbaar te maken. Eventueel kan je zelf ook andere bedrijven toevoegen.

Toegevoegde content komt niet direct online. Als er iets is toegevoegd worden wij daarvan op de hoogte gebracht en zullen we de content keuren. Je krijgt automatisch een mail als de content is goedgekeurd. De content staat dan ook online. 

Succes.

Werkt iets niet naar behoren of heb je opmerkingen, vragen of suggesties, wij horen dit graag. Mail dit naar hallo@halloboer.nl

NAAR DE INHOUDSOPGAVE VAN DE HANDLEIDING