Jam van de wijngaard
Broodbeleg » Broodbeleg

Dit fruit wordt op ambachtelijke wijze in onze keuken verwerkt toe heerlijke jams. In verband met de richtlijnen van de voedsel en waren autoriteit mogen onze jams geen jam heten, maar fruitig beleg. Het verschil zit in de hoeveelheid toegevoegde suiker aan de jam. In ons fruitig beleg zit minder...


Dit fruit wordt op ambachtelijke wijze in onze keuken verwerkt toe heerlijke jams. In verband met de richtlijnen van de voedsel en waren autoriteit mogen onze jams geen jam heten, maar fruitig beleg. Het verschil zit in de hoeveelheid toegevoegde suiker aan de jam. In ons fruitig beleg zit minder suiker, dan de potjes jams die u in de supermarkt kunt kopen. In de jams zit ongeveer 25 tot 45% puur vruchtvlees wat bij fruitig beleg uit onze keuken ongeveer 50 tot 65% puur vruchtvlees is. Enkele soorten fruitig beleg die wij leveren zijn o.a. aarbei rabarber, rabarber sinaasappel, suikerpeer'n, zwarte bessen, kruisbessen, jostabessen, bramen en nog veel meer lekkere combinaties van verschillende vruchten.

De meeste soorten zijn het hele jaar door verkrijgbaar, maar er worden ook soorten fruitig beleg geleverd die alleen verkrijgbaar zijn in het seizoen wanneer deze vruchten of fruit rijp zijn.