De Gouden Pompoen

Welkom bij onze webwinkel met bezorgservice. We hebben alle producten van 50 biologische bedrijven rondom Deventer voor je in 1 webwinkel samen gebracht. Het aanbod is aangevuld met je overige...


Welkom bij onze webwinkel met bezorgservice. We hebben alle producten van 50 biologische bedrijven rondom Deventer voor je in 1 webwinkel samen gebracht. Het aanbod is aangevuld met je overige wekelijkse boodschappen.

Je bestelt je boodschappen woensdag, we halen deze op donderdag en komen ze brengen op vrijdag. We doen niet aan abonnementen. Je bestelt alleen wat jij wilt hebben.

Bespaar tijd en geld, al je boodschappen thuisbezorgd

Je hoeft niet meer zelf langs de biologische boeren en winkels en houd meer tijd over voor andere dingen. Je wekelijkse boodschappen gemakkelijk tevoorschijn door een favorietenlijst. Staat je favoriete product er niet bij? Meldt het ons, en wij voegen het toe aan het assortiment. Geen gedoe met betalen, want de Gouden Pompoen werkt met automatische incasso, iDeal of pinnen aan de deur.

Duurzaam

Door ons biologische aanbod van bedrijven uit de buurt te halen beperken wij het aantal kilometers dat het eten aflegt naar jouw bord.

Eerlijk

Door lokaal gemaakte producten uit de buurt te kopen stimuleer je de lokale economie, waardoor deze meer kan draaien op haar eigen omgeving en minder afhankelijk word van transport naar elders. Bij producten van verder weg kiezen we waar mogelijk Fair Trade producten. Onze prijzen worden bepaald aan de hand van de producent en haar aanbod, zodat die een eerlijke prijs ontvangt.

Bestelgemak

Je wekelijkse boodschappen gemakkelijk tevoorschijn door een favorietenlijst.

Gemakkelijke betaling. Als je niet thuis bent zetten we je bestelling op een afgesproken plek. Geen uren meer in de supermarkt, vastlopen in verkeer, door weer en wind.

Gezond

Gegarandeerd onbespoten voedsel. Op regelmatige basis worden dierlijke mest en/of compost en mineralen aan de bodem toegevoegd om een levendige bodem te behouden voor de gewassen. Er wordt dus geen kunstmest gebruikt of onkruid weggespoten. Hierdoor bevatten de groenten en fruit geen gif en veel voedingsstoffen. De bodem waarop de groenten wordt verbouwd zit daarom nog vol leven, en dat proef je.groothandel webwinkel

Kenmerken