de Oosterwaarde boerderij en winkel

Tussen Nieuw Rande en de IJsseldijk, op een eeuwenoude esgrond, in Diepenveen (net buiten Deventer), ligt het biologisch dynamische landbouwbedrijf de Oosterwaarde. De Oosterwaarde is in 1994 opgericht en heeft...


Tussen Nieuw Rande en de IJsseldijk, op een eeuwenoude esgrond, in Diepenveen (net buiten Deventer), ligt het biologisch dynamische landbouwbedrijf de Oosterwaarde. De Oosterwaarde is in 1994 opgericht en heeft 14 hectare grond. Er worden meer dan 50 soorten biologisch dynamische groenten en klein fruit geteeld. De Oosterwaarde is een Pergola-Associatie, tegenwoordig beter bekend als Community Supported Agriculture (CSA) en de producten worden dus direct aan de consument geleverd via afhaaladressen en in de boerderijwinkel.

oor de losse verkoop van onze producten kunt u terecht in onze boerderijwinkel. Vanaf de rand van Deventer bent u er op de fiets in ongeveer 10 à 15 minuten. U kunt fietsen over de IJsseldijk of via Diepenveen. De winkel vindt u op de deel van de oude boerderij.

U kunt bij ons terecht voor uw wekelijkse groenten, verse eieren en afhankelijk van het seizoen: kleinfruit, kruiden, honing en natuurlijk aardappelen!

N.b.: in onze winkel kunt u alleen op 'ambachtelijke wijze' betalen.Koop onze producten bij

andijvie bietjes ijsbergsla paksoi peen pompoen prei radijs sla spinazie spitskool wortels